Durmstrang School PL
Nowy użytkownik
Imie: Oliver
Nazwisko: Creews
Czystość krwi: 100%
Miejsce Zamieszkania: Wielka Brytania, Glasgow
Krótka Historia RP:Oliver urodził się pewnego ciepłego dnia w Glasgow. Jego rodzice byli uczciwi szanowali siebie i innych.Oliver pochodził z biednego domu. Jego mama szyła ubrania i sprzedawała je ludziom, jego ojciec miał mały niezbyt dochodowy sklepik z artykułami spożywczymi. Pewnego dnia jego mama poszła po wodę do studni, i zostawiła małego chłopca samego w domu. Kiedy ojciec wracał z pracy z uśmiechem na twarzy, zobaczył żonę leżącą przy studni, nie żyła. Ojciec nie wiedział jak powiedzieć synowi, że mamy nigdy nie zobaczy. To był trudny czas dla małego chłopca.Gdy Oliver miał 7 lat pokłócił się bardzo ze swoim kolegom, przez przypadek powiedział na głos ''Chciałbym, żebyś nigdy nie istniał'' Kolega Olivera zniknął rodzice nie mogli go znaleźć ,oskarżali za to 7 latka.Ojciec nie mogąc patrzeć jak dziecko ze zdziwieniem patrzy co się z nim dzieje opowiedział mu o tym ,że zarówno on jak i jego zon byli czarodziejami a teraz on nim jest. Chłopiec nie wiedział czy tata z niego żartuje czy to prawda po większym namyśle zrozumiał. Gdy Oliver miał 11 lat dostał list z Szkoły Durmstrangu, że jest przyjęty. Ojciec był wzruszony.
Opis charakteru i wyglądu: Olivier to wesoły ,miły i pogodny chłopiec.W szkole uczył się dobrze.Oliver ma blond włosy,jest szczupły i dość wysoki.Kolor oczu to niebieski .
Krótka akcja RP:
Oliver:Cześć.
Chłopiec obok:Cześć.
Oliver:Mam na imię Oliver ,a ty? *uśmiecha się*
Chłopiec obok:A ja John.
Oliver:Miło cie poznać John.
John:Do jakiego domu chcesz iść?
Oliver:Sam nie wiem.
John:Też nie wiem.
Oliver:Muszę iść.
John:Ok
Oliver:Widzimy się później.
John:Ok ,Narka
Oliver:Narka*odchodzi*
Skopuj cały wzór i go uzupełnij - Do Poprawy.
Wstrzymane - Masz 3 dni na poprawę. (Masz 3 szanse)
Minęły 3 dni , nie raczyłeś poprawić, wiec podanie Odrzucam.
Możesz spróbować za 48 h.